Rablókat keresnek

Kékhírek - 2006-05-31

A Debreceni Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást 3 férfi ellen – adta hírül Juhászné Kiss Katalin sajtóreferens.

2006. április 23-án éjfél és hajnali 1 óra között a Diószegi úton gyalogosan hazafelé közlekedett egy 50 éves férfi, amikor a Borzán Gáspár utcai útkereszteződésben lefékezett mellette egy piros színű –feltehetően 1200-es – Lada, amelyből 3 férfi ugrott ki. A mellékelt grafikai rajzon látható férfi baseballütővel ütlegelni kezdte a sértettet, elvették tőle a kezében lévő táskáját – benne irataival –, a mobiltelefonját és készpénzét, majd a férfi kabátját is magukhoz vették, beugrottak az autójukba és távoztak a helyszínről. A sértettnek így körülbelül 60.000 forintos kárt okoztak.

 

A grafikai rajzon látható elkövető: kb. 38-40 éves, kb. 175 cm magas, átlagos testalkatú, fülközépig érő egyenes hajú.

 

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fantomképen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről információval bír, azt jelezze a rendőrség felé. Jelentkezni lehet személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Életvédelmi Alosztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. szám. „E” ép. Fszt/1. számú hivatali helyiségében), vagy telefonon munkaidőben az 516-400/22-92-es melléken, munkaidőn túl a 107-es vagy 112-es ingyenesen hívható segélyhívókon.

 

indexdebrecen.hu