Tizenkét kilónyi kábítószert találtak egy autóban Tompán

Kékhírek - 2017-03-01

- Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy 27 éves albán férfit, akinek az autójában vasárnap csaknem tizenkét kilogramm, a gyorsteszt alapján marihuánának minősülő növényi származékot találtak a tompai határátkelőnél - közölte honlapján a rendőrség szerdán.

A közlemény szerint a tompai rendőrök ellenőrizték a gépkocsit és az abban tartózkodó három embert. Az első ülések alatt kialakított rejtekhelyen 27 csomagban 11 842 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

Kábítószerrel való visszaélés Magyarországon (2002-2015) regisztrált bűncselekmények száma

A sofőr ellen kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza