A Debreceni Egyetem sajtóközleménye

...kontra - 2017-11-10

A Debreceni Egyetem visszautasítja az egyes intézményi projektekkel kapcsolatban 2017. november 9-én a sajtóban megjelent megalapozatlan állításokat. Az intézmény szakmai tevékenységében kiemelt szerepet töltenek be az európai uniós projektek.

A támogatási források felhasználásában az intézmény a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el: az előírások szerint folytatja le közbeszerzéseit, a projektekben vállalt feladatok végrehajtását a kiírások szerint teljesíti, a Támogató előírásait betartja, az ellenőrzésekben együttműködik.

Az intézmény által elindított projektekre maguk az oktatók és kutatók tesznek javaslatot, azokat nem az intézmény „osztja". Az egyetem mindössze a szabályos lebonyolítás kereteit, a jogi, pénzügyi hátteret biztosítja.

Az intézmény hírnevét aláásó, szakmailag megalapozatlan állítások kapcsán a Debreceni Egyetem megteszi a jogi lépéseket. Az intézmény ismételten kinyilvánítja politikasemlegességét és visszautasítja a szakmai munkát végző oktatók és kutatók hozzáértését és teljesítményét megkérdőjelező kijelentéseket.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza