- A román elnök figyelmeztetésnek, a szakminiszter elismerésnek veszi az EB igazságügyi jelentését

...kontra - 2017-11-15

- A jobboldali Klaus Iohannis román államfő súlyos figyelmeztetésként, míg Tudorel Toader, a szociálliberális bukaresti kormány igazságügyi minisztere az előrelépések elismeréseként értelmezte szerdán az Európai Bizottság (EB) szerdán közzétett jelentését a romániai igazságszolgáltatásról és korrupcióellenes harcról.

Az elnöki hivatal közleményében azt hangsúlyozza: a brüsszeli országjelentés valójában azt állapítja meg, hogy 2017 elvesztegetett év volt az EB által korábban megfogalmazott 12 ajánlás teljesítésében, ha pedig a kormány és a parlament nem változtat az igazságszolgáltatással szembeni magatartásán, Románia visszalép a korrupcióellenes harcban.

A szaktárca vezetőjének olvasatában Brüsszel megerősítette, hogy 2019-ben lezárulhat Románia uniós igazságügyi felügyelete.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza