Az amerikai szenátus külügyi bizottsága nem terjeszt elő újabb javaslatot oroszellenes szankciókról

...kontra - 2017-05-02

Az amerikai szenátus külügyi bizottsága egyelőre nem terjeszt elő újabb törvényjavaslatot oroszellenes szankciókról.A döntésről Bob Corker, a szenátusi bizottság vezetője nyilatkozott a Politico című lapnak.

Corker, aki Tennessee állam szenátora, elmondta, hogy a bizottság rangidős demokrata párti politikusával, a marylandi Ben Cardin szenátorral egyeztetve, kétpárti megállapodás született erről. A szenátorok egyetértettek abban, hogy egy új törvényjavaslattal próbálják meg ellensúlyozni Oroszország vélt európai befolyását.

Januárban éppen Ben Cardin terjesztett elő törvénytervezetet, amely szankciókat javasolt Moszkva ellen, arra hivatkozva, hogy Oroszország tavaly beavatkozott az amerikai elnökválasztás folyamatába. Cardint tíz republikánus szenátor támogatta, köztük például a politikai héjaként számon tartott John McCain arizonai, Lindsey Graham dél-karolinai, vagy Marco Rubio floridai szenátor. Bob Corker hétfőn azt mondta: erre a törvényjavaslatra építkezve tervezik az orosz befolyás visszaszorítását célzó új törvényjavaslatot, de ebben már nem esik majd szó szankciókról.

Corker szenátor ugyanakkor azt is leszögezte: újabb Oroszország-ellenes szankciókra mindaddig nem kerülhet sor, amíg be nem fejeződnek a szenátus hírszerzési bizottságának vizsgálatai az amerikai választási folyamatba történt esetleges orosz beavatkozásról.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza