Brit választások - Uniós főtárgyaló: a brit kilépési tárgyalások akkor kezdődnek, ha London készen áll rá

...kontra - 2017-06-09

Az Európai Unióból történő brit kilépésről (Brexit) tervezett tárgyalások csak akkor kezdődhetnek meg, ha London készen áll rá - közölte Michel Barnier, az Európai Bizottság Brexit-ügyi főtárgyalója Twitter-üzenetében pénteken.

Barnier hangsúlyozta, hogy a kilépési tárgyalások menetrendje és az Európai Unió álláspontja a kérdésben világos.

"Egyesítsük erőinket, hogy megállapodásra jussunk" - fogalmazott.

Theresa May brit kormányfő azt mondta május végén, hogy London a június 8-i előrehozott brit parlamenti választások után 11 nappal akarja megkezdeni a tárgyalásokat Brüsszellel Nagy-Britannia kilépéséről az Európai Unióból, vagyis június 19-én kellene megkezdődnie a tárgyalássorozatnak.

A kormányzó brit Konzervatív Párt azonban elvesztette elvesztette abszolút parlamenti többségét a csütörtöki előrehozott parlamenti választásokon.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza