Deutsch-Für: "Sokan vagyunk, és elegünk van"

...kontra - 2007-03-16

Börtönbe lehet zárni embereket, vasfüggöny mögé lehet kényszeríteni nemzeteket, de csak idő kérdése, hogy kiszabaduljanak onnan - hangsúlyozta Deutsch-Für Tamás ünnepi beszédében.

Március 15-e 159 esztendeje a béke, a szabadság és az egyetértés ünnepe - szögezte le ünnepi beszédében Deutsch-Für Tamás.

 

Március 15-e nekünk magyaroknak azt jelképezi: nincsenek örökké tartó hazugságok. A hazugság szétrombolja a szabadságot, szembefordítja egymással az embereket és kiszolgáltatottá tesz mindnyájunkat - fogalmazott.

 

 Rámutatott: börtönbe lehet zárni embereket, vasfüggöny mögé lehet kényszeríteni nemzeteket, de csak idő kérdése, hogy kiszabaduljanak onnan. Kordonnal börtönbe lehet zárni az ország zászlaját és főterét, de csak idő kérdése, hogy felszabaduljanak.

 

"Elegünk van a hazugságokból, elegünk van a hisztériakeltésből, elegünk van a kordonokból, hogy műveleti területté nyilvánítják az életünket. Elegünk van abból, hogy el akarják venni a legfontosabb közös kincsünket, a szabadságunkat, elegünk van a kioktatásaikból, elegünk van, hogy kényük-kedvük szerint lefasisztázzanak bennünket. És lassan mondom, hogy a szocialista pártelnök-miniszterelnök is megértse: elegünk van abból, hogy tönkreteszik a hazánkat" - hangsúlyozta Deutsch-Für Tamás.

 

fidesz.hu