Szkripal-ügy - Varsó négy orosz diplomatát minősített nemkívánatos személynek

...kontra - 2018-03-26

)Varsó négy orosz diplomatát nyilvánított nemkívánatos személynek hétfőn, a döntést Jacek Czaputowicz lengyel külügyminiszter az Egyesült Királysággal vállalt szolidaritással indokolta.

Hétfő délutáni sajtóértekezletén Czaputowicz elmondta: a "külföldi partnerekkel" egyeztetett, "szélesebb nemzetközi akció" keretében hozott döntést aznap a varsói orosz nagykövettel közölték.

Az Egyesült Királyságot "a háború után európai történelemben előzmény nélküli" támadás érte, amikor "Európa területén célzatosan vegyifegyvert alkalmaztak civilek egy csoportja ellen" - értékelte Czaputowicz a Szergej Szkripal és lánya elleni támadás körülményeit.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza