Uniós forrás: Sebastian Kurz első hivatalos útja kedden Brüsszelbe vezet

...kontra - 2017-12-17

Sebastian Kurznak, az Osztrák Néppárt (ÖVP) elnökének, kancellárjelöltnek hétfői eskütételét követően első hivatalos útja kedden Brüsszelbe vezet - közölték uniós források vasárnap.

Információk szerint Sebastian Kurz első hivatalos látogatásának célpontjául az Európai Unió intézményeinek otthont adó belga fővárost választotta, hogy ezzel is kifejezze elkötelezettségét az Európai Unió iránt

Kurz és Heinz-Christian Strache, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetője, az alkancellári tisztség várományosa szombat délután mutatta be az új osztrák kormánykoalíció programját. Ekkor Kurz arról biztosította a nyilvánosságot, hogy a kormány világos európai irányt fog követni. Az európai jog 100 százalékban érvényes - mondta. Az EU-ban saját meggyőződésük szerint fognak fellépni, de elfogadják, ha másfajta többség adódik. Számítani lehet az új osztrák kormányra a CETA - az EU és Kanada között létrejött szabadkereskedelmi megállapodás - és az Oroszország elleni szankciók ügyében is - húzta alá.

"Csak erős Európában létezhet erős Ausztria, amelyben képesek vagyunk kihasználni a 21. század lehetőségeit" - közölte.

Alexander Van der Bellen szövetségi elnök hivatala szombaton jelentette be, hogy hétfőn 11 órakor tartják meg az új kormány eskütételét.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza