Választás 2018 - Gyurcsány: a választás tétje, hogy normális ország lesz-e Magyarország

...kontra - 2018-03-29

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerint a választás tétje, hogy Magyarország korrupció nélküli, normális ország lesz-e.

Az ellenzéki pártvezető csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorában azt mondta, a többség változást akar, aki pedig változást akar, annak annyi a dolga, hogy nem a Fideszre, hanem a demokratikus ellenzékre szavaz, illetve a DK listájára. És akkor könnyebb lesz az élet április 9-én - tette hozzá.

"Semmi mást nem szeretnék jobban, minthogy ez az átkozott hatalom végre megbukjon" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

Úgy vélekedett, hogy a jelenlegi kormány lényege a korrupció. Korrupt politikusok mindig voltak és lesznek, ám ezt a kormányt most a miniszterelnökig elérő korrupció élteti - mondta.

Amikor a korrupció és a bűn ilyen sötéten árnyékolja be a kormány egész tevékenységét, amikor a településeken úgy beszélnek a fideszes polgármesterekről, hogy "miszter 20 és 30 százalék", amikor az összes, a korrupció szintjét vizsgáló nemzetközi felmérésben egyre lejjebb csúszik Magyarország, akkor baj van - fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

Kérdésre azt is mondta, hogy pártja az egyetlen, amely kitart a rendszerváltás után megfogalmazott azon konszenzus mellett, hogy a határon túli magyarok nem kaphatnak szavazati jogot. Szerinte 2004-ben, az állampolgárság kiterjesztéséről szóló népszavazás előtt még Orbán Viktor is ezt képviselte

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza