LMP: módosításokkal támogatható a büntető eljárásjogi tervezet

Közérdekű - 2017-01-10

- Alapjaiban támogathatónak és szükségesnek tartja az LMP az igazságügyi tárca új büntető eljárásjogi kódextervezetét, az ellenzéki párt ugyanakkor változtatásokat is szükségesnek tart azon, a többi között az ügyészség szerepét érintően.

Erről Csarnó Ákos, az LMP közigazgatási szakszóvivője számolt be sajtótájékoztatón kedden, a tervezetről tartott ötpárti egyeztetést követően.

cheap jerseys nfl

Cheap Jerseys free shipping

cheap jerseys nba

Cheap Jerseys

A politikus közölte: az öt parlamenti frakció képviselői szinte teljes mértékben egyetértettek egy új kódex szükségességében.

Az LMP ugyanakkor nagyobb szerepet adna az ügyészségnek - szögezte le Csarnó Ákos, elsősorban azt kifogásolva, hogy a legfőbb ügyész gyakran nem indít hivatalból eljárást a tudomására jutott korrupciós ügyekben. Ezen a várhatóan tavasszal az Országgyűlés elé kerülő tervezet sem változtatna értemben - jegyezte meg.

Ugyanakkor az ügyészségnek továbbra is lehetősége lesz az előzetes letartóztatás LMP által túlzottnak tartott alkalmazására - fogalmazott meg egy másik kifogást Csarnó Ákos.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza