Ónos eső - Magyar Közút: csak a zúzalék segít

Közérdekű - 2017-01-31

Ebben az időben a sózás már nem segít járhatóvá tenni az ónos eső miatt jeges utakat - mondta Mikesz Csaba, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. üzemeltetési igazgatója kedd este az M1 aktuális csatornán. Az igazgató szerint ilyenkor az ónos eső miatt lefagyott utakra zúzalékot szórnak le, hogy a jégpáncél érdes, így járható legyen.

Jelenleg a Tiszától nyugatra változó összetételű csapadék esik, míg a Balatontól északra a hó, délen inkább az ónos eső jelent problémát.

Sérültek ellátása a Fiumei úti baleseti központban. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

cheap jerseys nfl

t shirt printing machine

t shirt printing machine sale

Ezeken a helyeken a vállalat gépei folyamatosan dolgoznak a síkosságmentesítésen és a hó eltakarításán - tette hozzá.

Elmondta azt is, hogy ilyenkor először a gyorsforgalmi hálózatra, az első, másod- és harmadrendű főutakra koncentrálnak, de az alsóbbrendű utakon is jelen lesznek.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza