Közel egymilliárd forintos támogatást nyertek muravidéki vállalkozások

Külföld - 2018-01-11

Két pályázati körben összesen csaknem egymilliárd forint gazdaságfejlesztési támogatást nyertek a szlovéniai Muravidék magyar vállalkozói - ismertette a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) vezérigazgatója csütörtökön Dobronakon (Dobrovnik).

Oláh Zsanett, az MNKH közép-európai kereskedelemfejlesztési hálózat irodáinak koordinálásával pályáztatott támogatások eredményeit összegző első határon túli találkozón elmondta: eddig két pályázati körben közel egymilliárd forintot biztosítottak a szlovéniai magyar vállalkozások számára.

A magyar kormány által a határon túli térségeknek nyújtott támogatásokból a Muravidékre az első pályázati körben 500 millió forint jutott, a másodikban pedig további 450 millió forint. Az első körben 155, a másodikban 174 vállalkozás nyert el támogatást mezőgazdasági, vállalkozási és turisztikai fejlesztésekre - ismertette a vezérigazgató

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza