Fekete bőrű brit hírességek portréinak szentel tárlatot a londoni National Portrait Gallery

Kultúra - 2017-08-22

Fekete bőrű brit hírességek, köztük a szupermodell Naomi Campbell és a rapper Tinie Tempah portréit vonultatja fel a londoni National Portrait Gallery 2018 őszén nyíló nagyszabású tárlata.

A zenészeket, színészeket, politikusokat, modelleket és sportolókat megörökítő 37 fotográfiát Simon Frederick készítette a BBC Two Black Is The New Black című dokumentumfilmjéhez. A fotós a Nemzeti Arcképtárnak adományozta az összes fényképet - írta a BBC News.

A portrék az intézmény fő gyűjteményébe kerülnek, a nagyközönség pedig egy 2018 novemberében nyíló nagyszabású tárlaton veheti szemügyre őket.

Naomi Campbell és Tinie Tempah mellett Sir Lenny Henry komikus, Sir Trevor McDonald újságíró, Laura Mvula énekesnő, Thandie Newton színésznő, Dizzee Rascal rapper és Edward Enninful, a brit Vogue magazin új főszerkesztője is modellt ült Fredericknek.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza