Hat színpad és több tízezer kipróbálható hangszer a Budapest Music Expón

Kultúra - 2017-09-05

Az idei lesz az eddigi legnagyobb Budapest Music Expo; Közép-Kelet-Európa legjelentősebb zenei kiállítása immár 18 ezer négyzetméteren, hat színpaddal és több tízezer kipróbálható hangszerrel, várja az érdeklődőket október 6-tól 8-ig a Hungexpo területén.A billentyűs, ütős, pengetős hangszerek mellett a fúvós és vonós hangszerek is kipróbálhatók a három nap alatt. Az expo ezúttal is ingyenesen látogatható - közölték a szervezők..

wholesale inkjet photo paper cheap inkjet paper cheap inkjet photo paper wholesale inkjet paper

A kiállítás helyszíne tavaly először volt a Hungexpo, ahol idén az F és a G csarnokban, illetve az épületek melletti területeken és a passzázson zajlanak az események. A több tízezer kipróbálható hangszer mellett azt is megtapasztalhatják a látogatók, hol tart manapság a hang- és látványtechnika, de lesznek dj-eszközök, lemezjátszók, fülesek, pultok is.

A Budapest Music Expónak a kezdetek óta szerves része a rengeteg hangszerbemutató és koncert. Idén hat színpadon váltják egymást a zenekarok, fellép többek közt az Anna & the Barbies, a Cloud 9+, a San Francisco Beat, a hiperkarma, a Brains, a Roy és Ádám Trio és a Half Note City. Immár hagyomány, hogy megrendezik az Öröm a Zene országos tehetségkutató döntőjét is, illetve átadják az Öröm a Zene-díjat a szakma legjobbjainak.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza