Tankcsapda: nagy buli a Campuson

Kultúra - 2012-07-28

.  A fesztivál legjobban várt koncertje nem kérdés, hogy a hazai pályás Tankcsapdáé volt. A Pepsi Nagyszínpad előtti téren gombostűnyi helyet sem lehetett találni, akkora érdeklődés várta Lukácsékat. Egyébként tökéletes időjárás, száznál is több program, és teltházas érdeklődés jellemezte az ötödik Campus Fesztivál második napját.

A tegnap esti zenés produkciókból nehéz bárkit is kiemelni, valamennyi műfaj képviseltette magát, a legnagyobbak, vagy épp a legtehetségesebbek zenéltek az összes színpadon. Az este sztárvendége volt Ludmilla, a Road, a Magna Cum Laude, vagy épp Kőhalmi Zoltán dumaszínházas. Eljött Lovasi András a Kiscsillaggal, az Intim Torna Illegal, és az  Animal Cannibals, éjféltől hatalmas bulit nyomott a Vadfruttik, miközben a Subscribe zúzta le intenzív műsorával a Dreher Arénát

„A buli csak most kezdődik el…”, idézzük stílszerűen a tegnap esti klasszikust.  A Campus Fesztivál ma délutántól tovább dübörög, ezúttal többek közt érkezik az Irie Maffia, a Republic, a prágai  N.O.H.A., a Magashegyi Underground, Nagy Feró és Ganxsta Zolee is.  Este tíztől pedig jön a finn Apocalyptica, tehát egy nagyon ütős záró este lesz, ma is sok-sok jó programmal.

www.campusfesztival.hu