Több mint 500 műtárgy a BÁV kétnapos, 70. művészeti aukcióján

Kultúra - 2017-05-09

Több mint 500 műtárgyat kínál a BÁV kétnapos, 70. művészeti aukciója, amelyet május 16-án és 17-én tartanak Budapesten, a MOM Kulturális Központban. A BÁV jubileumi művészeti aukciójához kapcsolódva az alapító, Mária Terézia születésének 300. évforduláját is megünnepli az aukciósház - hívta fel a figyelmet Varga Balázs kereskedelmi igazgató a keddi budapesti sajtótájékoztatón.

Tűzkő Péter, a BÁV műkereskedelmi üzletág vezetője hangsúlyozta: az idei festménykínálatban az antik alkotások mellett többek között Mednyánszky László, Schönberger Armand, Koszta József és Iványi-Grünwald Béla festményeit kínálják az érdeklődőknek.

Dembitzné Szalóki Magdolna igazságügyi ékszerszakértő beszámolója szerint a csaknem 200 tételt felvonultató ékszerkollekció gyűjtői és befektetési darabokat is tartalmaz a történetitől a modern alkotásokig. Nagy Tamás, az aukciósház vezetője elmondta, hogy az idei műtárgykínálatban igazi kultúrtörténeti ritkaságok is megtalálhatóak.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza