Az IMF a reformok gyorsítására sarkallja Horvátországot

Boux Avenue voucher code

Boux Avenue promotional code

Boux Avenue online coupon

Boux Avenue discount

Goldsmiths Discount Codes

Az IMF szerint az eddig vártnál nagyobb ütemben nő a horvát gazdaság az idén, egyben sürgette Zágrábot, hogy pörgesse fel a reformokat.

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttsége, amely a napokban fejezte be tíznapos egyeztetését a zágrábi kormány képviselőivel, a horvát gazdaság idei növekedésével kapcsolatos előrejelzését 2,9 százalékról 3,1 százalékra változtatta.

wholesale inkjet paper

wholesale inkjet photo paper

Az IMF képviselői ugyanakkor sürgették a horvát kormányt, hogy hatékonyabban és olcsóbban működő államot alakítson ki, miközben javítani kell az üzleti környezetet, hatékonyabban felhasználni az állami vagyonokat, és egyszerűsíteni a jogi eljárásokat.

Az IMF szerint a horvát gazdaság hajtóereje a lakossági fogyasztás és az idegenforgalom, a GDP-növekedés azonban csak akkor gyorsul tovább, ha nőnek a befektetések.

Az IMF azzal számol, hogy az idei államháztartási hiány a tavalyihoz hasonlóan a GDP 0,9 százaléka lesz.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza