Az osztrák kancellár "reformpartnerséget" ajánlott koalíciós partnerének az alkancellár lemondása után

"Reformpartnerséget" ajánlott Christian Kern kancellár Ausztriában a szociáldemokraták koalíciós partnerét, az Osztrák Néppártot képviselő Sebastian Kurz külügyminiszternek szerdán, miután lemondott posztjáról Reinhold Mitterlehner alkancellár.

Kern közleménye szerint a változás lehetőséget jelent Ausztria és kormánya számára.

A kancellár "teljesen megfelelőnek" nevezte az eddigi - egyéves - közös munkát Mitterlehnerrel, és sajnálatát fejezte ki döntése miatt.

"Sajnálom a döntését, ugyanakkor természetesen megértem és elfogadom" - írta Kern.

Az alkancellár azzal indokolta lépését, hogy lehetetlen volt ugyanabban a felállásban "kormányzati munkát végezni és egyúttal ellenzékként is dolgozni"

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza