Hernádi: a Corvinus egyetemre felvett diákok az ország legjobb közgazdasági egyetemén tanulhatnak

Oktatás - 2017-09-03
wholesale inkjet photo paper wholesale inkjet paper cheap inkjet photo paper cheap inkjet paper

A Budapesti Corvinus Egyetemre felvételt nyert diákok az ország legjobb közgazdasági egyetemén tanulhatnak - mondta Hernádi Zsolt, a Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. (Mol) elnök-vezérigazgatója vasárnap az intézmény tanévnyitó szenátusi ülésén.

Hozzátette: egy közgazdásznak mindig nyitottnak és bátornak kell lennie, és fontos, hogy nem szabad félni a kudarcoktól, mert csak a hibákból lehet fejlődni.

Hernádi Zsolt felidézte, hogy 17 évvel ezelőtt, mikor átvette a Mol vezetését, a céget még úgy ismerték, mint a vállalatot, amelynek sok benzinkútja van. Mostanra azonban a Mol lett az ország első számú nagyvállalata, amely már negyven országban van jelen és 25 ezer munkavállalót foglalkoztat.


Lánczi András, az egyetem rektora azt emelte ki, hogy a jövőben az intézmény kétnyelvű egyetemmé akar válni, a magyar mellett az angol lesz a tanítás nyelve. Ezen felül azért dolgoznak majd, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem a közép-kelet-európai régió megkerülhetetlen egyetemévé váljon - mondta


hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza