Brexit - London továbbra is megszabott határidő nélküli átmeneti időszakot szeretne

Pro... - 2018-02-21

A brit kormány szerdán ismertetett hivatalos álláspontja szerint a brit EU-tagság megszűnése után tervezett átmeneti időszak hosszát a majdani új kapcsolatrendszer elemeinek meghonosításához szükséges idő hosszához kellene szabni.

Az átmeneti időszakról szóló tárgyalássorozat érdemi kezdete elé időzített kormányzati javaslatcsomagot - amelyből a nap folyamán több részlet kiszivárgott - a Brexit-tárgyalásokat brit részről irányító minisztérium (DExEU) szerda este hivatalosan is közzétette

A tárgyalási tervezetnek nevezett tízoldalas, zömmel erősen jogtechnikai szövegezésű dokumentum megerősíti, hogy London hozzávetőleg két évre becsüli az EU-val kialakítandó új viszonyrendszer szabályainak és egyéb elemeinek bevezetéséhez szükséges átmeneti időtartamot.

A dokumentum leszögezi ugyanakkor azt is, hogy Nagy-Britannia kész megvitatni azokat az érveket, amelyek az Európai Unió által javasolt lejárati időpontot támasztják alá.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza