MSZP: Ha a Fidesz marad, marad a korrupció és a gyűlöletkormányzás

Pro... - 2017-11-13

A Fidesz azt üzente a mai kongresszusával Magyarországnak, hogy folytatni akarják, és ha újra hatalomra kerülnek, semmi nem fog változni: marad a lopás és a problémákat elfedő gyűlöletpropaganda.

Az elmúlt hét évben teljesen leépült a magyar egészségügy. Ha a Fidesz folytatja, továbbra is Fidesz-közeli oligarchák zsebébe jut az adónk az orvosok, nővérek és kórházak helyett. A Fidesz folytatni akarja az oktatás tönkretételét, az ipari lopást, a legjobb egyetemek és szakemberek elüldözését, ahogy folytatnák az ország kizsigerelését is: 2010 és 2017 között 3 millióról 4 millióra nőtt a szegények száma Magyarországon. Most századszor is kiásták a csatabárdot az EU ellen, a Nyugat ellen, de ez csak egy szánalmas kísérlet arra, hogy takargassák az ország valódi állapotát.

A kongresszusi beszédeikkel leegyszerűsítették a döntést a választók számára. Aki nem akar eladósodni hetedíziglen egy megalomán olimpia miatt, aki nem akarja, hogy Tarlós végképp bedarálja Budapestet, és aki hisz benne, hogy Magyarország európai ország és a gyűlölködésnél többre is képes lehet, az biztosan nem fog a Fideszre szavazni. Az ellenzéknek pedig történelmi felelőssége, hogy teljes körű megállapodásra jutva politikai lehetőséget adjon a választók változást akaró többségének a Fidesz elzavarására.

MSZP

Kiadó: MSZP Országos Központ