Választás 2018 - Kormányszóvivő: a választás tétje, hogy nemzeti alapú vagy internacionalista kormány lesz

Pro... - 2018-03-29

A kormányszóvivő szerint az április 8-ai országgyűlési választás tétje, hogy a bevándorlást elutasító, nemzeti alapú, vagy a külföldi nyomásnak engedő, internacionalista kormánya lesz-e az országnak.

Kovács Zoltán a Kossuth rádió 180 perc című csütörtöki műsorában azt mondta, a kormány az elmúlt nyolc évben mindig nemzeti alapú döntéseket hozott, de vannak olyan politikai csoportok, amelyek szerint a nemzeti alapú gondolkodás idejétmúlt, és helyette internacionalista megközelítést javasolnak.

A kormányszóvivő szólt arról is, hogy a Soros-szervezetek minden eszközzel megpróbálják befolyásolni a döntéseket Magyarországon és Brüsszelben is. Ezek a szervezetek olyan globális berendezkedésben érdekeltek, amelyben a nemzetek, a határok és a nemzeti öntudat elmosódik - mondta.

A kormány feladata, hogy megismertesse a magyar emberekkel és egész Európával ezen hálózatok munkáját - tette hozzá Kovács Zoltán.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza