Varga Zoltán közleménye

Pro... - 2018-04-03

Egyre több jel, információ utal arra, hogy Kósát valóban nem becsapták, hogy az 1300 milliárd forintos biznisz, a 800 millió forintos, Kósa anyjának lepapírozott ajándék vélhetően nem egy Kósával szemben elkövetett csalás, – hogy is lehetne az - hanem inkább jól szervezett, politikusokhoz köthető pénzmosási akció, aminek egyre több mocskos részlete kerül napvilágra.

Varga Zoltán levelet kapott

Erre utal az a dokumentum is, melyet a napokban kaptam kézhez, és amely többek között arra is utal, hogy a csengeri, 1300 milliárdos ügyben nem csak Kósa Lajos, és szűk baráti köre lehet érintett, de Debrecen jelenlegi polgármestere, Papp László is! A dokumentumban többek között az olvasható, hogy Papp László Csengerben született, a rokonsága jelenleg is ott él, és valószínűleg neki is köze van ügyhöz. „Kósa 2012-2013 években került a képbe…Ezektől az évektől fogva a farsangi, jótékonysági bálokon megjelentek Kósáék, Papp László nagy kézcsókok közepette és ment a mulatás….mindenki tudott erről az ügyről, és mikor kibukott ez ügy, mindenki tagadott mindent."

Ezek után választ várok Papp Lászlótól! Milyen szerepet játszik Kósa Lajos 1300 milliárd forintos botrányában? Járt-e Csengerben Kósával, ismeri-e, találkozott-e az ügyben érintett Szabó Gáborné Matkó Máriával?

Mindezeken túl felszólítom Papp Lászlót, hogy haladéktalanul hozza nyilvánosságra, az általam 2018.03.14-én hivatalosan is kérelmezett, de eddig ki nem adottdokumentumokat, ki, mikor, miért, és milyen bérleti konstrukcióban engedélyezte a Kósa-ügyben érintett,Észak-Atlanti Pénzügyi Befektető Kft. önkormányzati tulajdonban történő székhely bejelentését!

Varga Zoltán

Demokratikus Koalíció

önkormányzati képviselője