Borsodi Liga: a Debrecen is vesztett a Bozsik Stadionban  

Sport - 2007-03-17

A Vác és a REAC után a listavezető, egyben címvédő Debrecen sem tudta bevenni a Budapest Honvéd megújult otthonát, a Bozsik Stadiont: a DVSC-TEVA 2-1-es vereséget szenvedett.

Fontosabb események

 

I. félidő

15. perc: a Honvéd jobb oldali szöglete után a rövid saroknál  Dobos csúsztatott a bal sarok felé, de a gólvonalon állva, Sándor Tamás menteni tudott.

35. perc: Dzsudzsák távoli bombája kipattant Tomicról. A berobbanó Sidibe  közelről nagy erővel az egykori debreceni, most kispesti kapusba lőtt, akit az eset után ápolni kellett.

 

II. félidő

54. perc: Ndjodo lövése felperdült, de az éppen így lett jó a induló Hercegfalvinak, aki 10 méterről okosan a kapujából kifutó Balogh mellett a hálóba helyezett (1-0).

60. perc: Hercegfalvit indították a jobb oldalon, a hazai csatár nagyszerű esernyő csellel becsapta Mészárost, majd középre húzott, s az érkező Ndjodo a rossz ütemben kimozduló Balogh mellett az üres kapuba passzolt (2-0).

66. perc: Leandro 25 méteres bombája a keresztlécen csattant.

72. perc: az egyik hazai védő Szmiljanics kezére rúgta a labdát a büntetőterületen belül. A megítélt 11-est Sándor a bal alsó sarok mellé rúgta.

75. perc: hazai 16-oson belüli kavarodást követően Sidibe 5 méterről a kapuba helyezett, mivel Szmiljanics kézzel próbált hárítani, megkapta második sárga és az ezzel járó piros lapját (2-1).

92. perc: Komlósi szándékosan felrúgta Ndjodót, így Solymosi játékvezető egyből piros lapot mutatott fel neki.

 

Borsodi Liga, 21. forduló

 

Budapest Honvéd - Debreceni VSC-TEVA 2-1 (0-0)

Bozsik stadion, 4000 néző. Vezette: Solymosi

Gól: Hercegfalvi (54.) Ndjodo (60.), illetve Sidibe (75.)

Kiállítva: Szmiljanics (75.), illetve Komlósi (92.)

Sárgalap: Szmiljanics (15., 75.), Tomic (89.), illetve Bernáth (52.), Vukmir (56.), Sándor (84.)

Honvéd: Tomic - Schindler, Debreceni, Szmiljanics, Vincze Z. - Dobos (Mogyorósi, 62.), Benjamin, Szabó T., Ivancsics (Diego, 67.) - Ndjodo, Hercegfalvi (Pomper, 78.)

DVSC: Balogh - Bernáth (Dombi, 63.), Mészáros, Komlósi, Leandro - Kiss, Vukmir, Sándor, Dzsudzsák - Sidibe, Stojkov (Zsolnai, a szünetben)