Érdektelen vereség: Vadkakasok-UPC – Bodrogi Bau-Vásárhelyi KS 64-102

Sport - 2007-04-09

Szinte nézők nélkül játszottak a debreceni fiatalok a hódmezővásárhelyi csapat ellen. Csúfos vereséget szenvedett a hazai gárda.

Az első negyedben a Vadkakasok csapata nem tudta felvenni a ritmust. Végig magabiztosan uralta a Vásárhelyi KS a pályát. Ám láthattunk  szép mozdulatokat is a debreceni oldalról, de a vendégcsapat mindig tudott kontrázni.

A második negyed előtt Walke Károly  lelkesítő szavakat mondhatott a fiataloknak, mivel azok megfelelő támadással és védekezéssel ugyanannyi pontot tudtak dobni, mint ellenfeleik. A hazaiak közül szép dobásokat és ötletes támadásokat láthattunk Kungler Sándortól. A másik oldalon, ha a kék mezes Ch. David Brooks kezébe került a labda, akkor mindig pontot szerzett csapatának.

A maroknyi nézőközönség a szünetre enyhén dühösen vonult ki, hisz véleményük szerint a játékvezetők rengeteg faultot elnéztek a vendégeknek. Ennek a meccs ideje alatt is hangot adtak.

A második játékrészre visszaérve a Vadkakasok gárdája még mindig ereje teljében volt, és ismét közel annyi pontot sikerült szerezniük a harmadik negyed alatt, mint az ellenfelüknek. Ám az utolsó negyedben már nem láthattunk szép akciókat a fiúktól. Sorra pontatlan dobások  követték egymást. A vendégoldal folyamatosan sziporkázott és csak úgy repkedtek a kosarak. A meccs lefújása szinte megváltás volt mind a nézők, mind a debreceni játékosok számára: vége lett a szenvedésnek.

 

 

Vadkakasok-UPC – Bodrogi Bau-Vásárhelyi KS 64-102 (11-31, 20-20, 21-26, 12-25)

Helyszín: Debrecen, Oláh Gábor úti sportcsarnok

Nézők száma: 120

Vezette: Balogh, Gál, Vétek

Vadkakasok-UPC: Takács Dániel 8/2, Kungler Sándor 15/6, Szilágyi Máté 2/1, Erdei Ádám 12/4, Kollár Zoltán 7/3, Becsky István 0/0, Ambrusz Ákos 10/5, Baráth László 3/2, Szunyoghy Tamás 2/1, Pálfalvi Gábor 1/0 Vezetőedző: Walke Károly

 

Bodrogi bau-Vásárhelyi KS: Kováts Róbert 7/4, Nyilas István 14/6, Gémes Levente 3/1, Drahos Gábor 18/11, Ch. David Brooks 14/8, Kukla Zsolt 2/1, Vas Péter 1/0, Böszörményi Péter 3/3, Utasi Gábor 1/1, Jaresovits Róbert 1/0 Vezetőedző: Czuprák László