Férfi kézilabda MK - Ismét Debrecenben lesz a négyes döntő

Sport - 2018-02-21

Idén is a debreceni Főnix Csarnokban rendezik a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét.A magyar szövetség szerdai közleménye emlékeztet rá, hogy 2016-ban és tavaly egyaránt telt ház előtt, nagy sikerrel zajlott a torna a debreceni arénában. Az idei négyes döntőre április 14-én és 15-én kerül sor.

A férfi NB I előző idényének első és második helyezettje, a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged biztos résztvevője a tornának. A másik két elődöntős helyért márciusban Balatonfüred-Tatabánya és Balmazújváros-Csurgó párharcokra kerül sor.

Az elődöntő sorsolását március 10-én tartják.

A férfi Magyar Kupa további programja:

az elődöntőbe jutásért:

Balatonfüredi KSE-Grundfos Tatabánya KC, március 2., péntek 18.00

Balmazújvárosi KK-Csurgói KK, március 6., kedd 18.00

négyes döntő, Debrecen, Főnix Csarnok:

elődöntők, április 14., szombat

helyosztók, április 15., vasárnap

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza