Férfi kosárlabda MK - Debrecenben lesz a nyolcas döntő

Sport - 2017-12-20

A debreceni Főnix Csarnokban rendezik a férfi kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjét februárban.A magyar szövetség szerdai tájékoztatása szerint a február 16. és 18. között sorra kerülő tornán azok a csapatok vehetnek részt, amelyek a bajnokság alapszakaszának első körében a legjobb nyolc között végeznek.

A nyolcas döntő programjának része lesz a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntője, amelyen az alsóbb osztályok kuparendszerű versengésének legjobbjai szerepelhetnek.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza