Hanga Ádámot megtartaná a Baskonia

Sport - 2017-07-13

A spanyol élvonalban játszó Hanga Ádámot megtartaná jelenlegi kosárlabdacsapata, a Baskonia Vitoria Gasteiz - írta az eurohoops.net. A kosaras szaklap úgy tudja, hogy az NBA-s San Antonio Spurs ajánlatában bízó magyar légiósnak nemrég a Barcelona három évre 7,5 millió eurós szerződést kínált. A Baskoniának ezután öt napja volt arra, hogy a Barcelonáéval megegyező ajánlatot tegyen a 28 éves kosaras elé - aki ellenkező esetben a katalánok keretébe került volna -, s ez szerdán megtörtént.

Az Euroliga legjobb védőjének választott Hanga és menedzsmentje nem kommentálta a hírt.

cheap photo paper cheap photo paper online inkjet paper for photos best inkjet paper for photos inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper

Az eurohoops.net korábban arról írt, hogy Hanga esélyei az NBA-re azért romlottak, mert a San Antonio - amely Hanga tengerentúli játékjogával rendelkezik, és hosszú távú terveiben számol is a magyar játékossal - időközben leigazolta Rudy Gayt a Sacramento Kingstől. Ezzel a fizetési keret már nem teszi lehetővé, hogy a texasiak Hangának is szerződést ajánljanak.