Herczeg András irányítja a csapatot a szezon utolsó bajnokiján, a DVTK ellen

Sport - 2017-05-23

A DVSC-vel korábban szép sikereket elért szakember ebben az idényben már ült a Loki kispadján: a Gyirmót elleni, hazai NB I-es találkozón 4-0-ra nyertünk, míg Mezőkövesden - Tisza Tibor kiállítása miatt a 60. perctől emberhátrányban futballozva - 1-0-s győzelmet ért el a csapat

A klub a labdarúgó OTP Bank Liga szezonbeli utolsó fordulója előtt felbontotta a portugál Leonel Pontes vezetőedző szerződését, és a csapat korábbi vezetőedzőjét, Herczeg Andrást bízták meg. MTI Fotó:

A ma délutáni edzés már Herczeg András irányításával zajlik. Segítői Bücs Zsolt (aki korábban három évig volt pályaedzője a Lokinál), Györky Gábor és Erdélyi Miklós.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza