Kétgólos győzelem a Haladás ellen

Sport - 2012-10-01
A Haladás együttesét fogadta a DVSC-TEVA az NB I 9. fordulójában. A mérkőzés előtt nem sokkal derült ki, hogy a hátfájással bajlódó Dajan Simac nem tudja vállalni a játékot, így a Mészáros-Szűcs kettős látta el feladatát a védelem közepén.

Az első húsz percben a Loki támadott, jelentősen többet birtokolta a labdát, ám nem tudott veszélyes lenni, leszámítva Mészáros Norbert távoli lövését, amely nem sokkal ment el a jobb kapufa mellett. A Haladás inkább a védekezésre rendezkedett be, a támadásokat nem nagyon erőltette. Ha meg próbáltak a kapu közelébe menni, nem jártak sikerrel, a labdát többnyire már a félpályán elvesztették. 

A  38. percben  megszületett a hazaiak első gólja: Sidibe beadását Rezes vágta közelről a hálóba!

 

Nagyon nagy elánnal kezdte a második félidőt a debreceni együttes, rövid időn belül több nagy lehetőség is volt az előny növelésére.

 A 73. percben megfogyatkozott a Haladás, a játékvezető kiállította Fehér Zoltánt. Ez megpecsételte a vendégek sorsát, akik amúgy is nehezen boldogultak a Lokival. A 80. percben Kulcsár Tamás is betalált – Dombi Tibor passzából – és ezzel lett 2-0 a végeredmény.

 

OTP Bank Liga, 9. forduló

DVSC-TEVA – Haladás 2-0 (1-0)

 

Debrecen, 4000 néző. Vezette: Iványi (Medovarszki, Márkus)

DVSC: Verpecz – Nagy Z., Mészáros, Szűcs (Spitzmüller 78.), Korhut – Bódi, Varga J., Szakály, Rezes (Dombi  67.) – Coulibaly (Kulcsár 61.), Sidibe

Haladás: Rózsa - Schimmer, Guzmics, Fehér, Búrány - Rajos (Jagodics 77.), Iszlai - Andorka (Ugrai 46.), Nagy G., Halmosi – Kenesei (Devecseri  71.)

Gól: 1-0 Rezes (38.), 2-0 Kulcsár (80.)

Sárga lap: Rajos (17.), Fehér (49.), Korhut (52.), Halmosi (73.), Nagy G. (83.), Devecseri (85.)

Kiállítva: Fehér (73.)