Labdarúgó NB I - Az Újpest sem tudta megállítani a Debrecent

Sport - 2011-08-29

- A nyeretlen Újpest sem tudta megállítani a százszázalékos Debrecent: a hajdúságiak vasárnap hazai pályán 3-2-re győztek a lila-fehérek ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában.

    OTP Bank Liga, 7. forduló:

DVSC-TEVA - Újpest FC 3-2 (1-1)

Debrecen, 9000 néző, v.: Iványi

    gólszerzők: Bódi (22.), Yannick (49.), Coulibaly (63.), illetve Egerszegi (37.), Simon (74.)

    sárga lap: Simac (75.), illetve Kabát (15.), Rajczi (53.)

 

    DVSC:

    -----

Novakovic - Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut - Bódi, Ramos, Szakály P. (Nikolic, 91.), Rezes (Varga, a szünetben) - Kulcsár (Yannick, a szünetben), Coulibaly

 

    Újpest:

    -------

Balajcza - Szokol, Dvorschák, Mihajlovic, Pollák - Simon, Egerszegi (Tajthy, a szünetben), Barczi, Markovic (Wilson, 86.), Balogh B. (Rajczi, 50.) - Kabát

 

    Az élvonal legjobb védelmének és leggólképtelenebb csatársorának összecsapásán jó iramú játék folyt az első félidőben. Sokáig úgy tűnt, hogy az agilisabb hazaiak már az első félidőben eldöntik a három pont sorsát, ám a debreceni helyzetek kimaradtak és az Újpestnek még a szünet előtt volt válasza Bódi találatára.

    Változatos küzdelmet láthatott a közönség a folytatásban is. A fővárosiak kétgólos hátrányban sem adták fel és szépítettek Simon találatával. Ez azonban kevésnek bizonyult, a Debrecen több mint három év után ismét legyőzte bajnokin az Újpestet.