Labdarúgó NB I - Elvesztette veretlenségét a Győr

Sport - 2011-09-26

Elvesztette veretlenségét a Győr, miután 2-0-ra kikapott az újonc Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

    OTP Bank Liga, 10. forduló:

Diósgyőri VTK-Győri ETO FC 2-0 (1-0)

------------------------------------

Miskolc, 10 000 néző, V: Szilasi

    gólszerzők: Luque (16., 11-esből), Seydi (60.)

    kiállítva: Djordjevic (31.)

    sárga lap: Gallardo (31.), illetve Völgyi (26.), Stanisic (41.), Babic (66.)

 

    DVTK:

    -----

Farkas B. - Vadász, Gal, Budovinszky, Gohér - Abdouraman - Gallardo (Seydi, 39.), Lippai (Rakovic, 78.), Luque (George, 62.) - Tisza, Arze

 

    Győr:

    -----

Stevanovic - Babic, Djordjevic, Stanisic, Völgyi - Trajkovic (Ceolin, 80.), Pilibaitis, Ji-Paraná (Windecker, a szünetben) - Dudás, Aleksidze (Tokody, a szünetben), Dinjar

 

    A diósgyőriek gólja után a vendégcsapat több játékosa is elveszítette uralmát az idegei felett és ennek lett a következménye, hogy Djordjevicet ütésért kiállította a játékvezető. Az első félidőben a DVTK huszáros rohamokat vezetett, kézben tartotta az irányítást, a győriek egyáltalán nem veszélyeztették a kaput.

    A második játékrészt az emberhátrányban lévő győriek kezdték jobban, de a második diósgyőri találat lelohasztotta kezdeményező kedvüket. A DVTK szinte futószalagon alakította ki helyzeteit, ezek zömét azonban kihasználatlanul hagyta. A piros-fehérek győzelme így sem forgott veszélyben.