Labdarúgó NB I - Eppel góljával győzött a Honvéd,kieső helyen a Debrecen

Sport - 2017-02-26

- A Budapest Honvéd 1-0-ra győzött szombaton a Debrecen ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában.A kispestiek egymás után a nyolcadik bajnoki mérkőzésükön maradtak veretlenek, a kiesőhelyre visszacsúszott debreceniek viszont hét meccse nyeretlenek.

OTP Bank Liga, 21. forduló:

Budapest Honvéd-Debreceni SC 1-0 (0-0)

--------------------------------------

Bozsik-stadion, 2019 néző, v.: Berke

gólszerző: Eppel (85.)

sárga lap: Brkovic (93.)

Budapest Honvéd:

----------------

Gróf - Lovric, Kamber, Bobál (Kabangu, 62.) - King, Gazdag, Hidi, Koszta (Zsótér, 75.), Laczkó (Baráth, 82.) - Eppel, Lanzafame

Debreceni VSC:

-------------- Danilovic - Osváth, Brkovic, Mészáros, Ferenczi - Jovanovic (Chuka, 87.), Sekulic, Tőzsér, Feltscher (Szuk Hjun Dzsun, 22.) - Holman (Filip, 75.), Handzic

Az első félidőben jobbára a Honvéd akaratának megfelelően alakult a játék, ám igazán nagy gólhelyzetet a hazai csapat sem tudott kialakítani.

A második játékrészben folyamatosan lett egyre nagyobb a hazaiak fölénye, a hajdúságiak csak elvétve jutottak el a Honvéd tizenhatosának előterébe. A DVSC kapusa, Branislav Danilovic több bravúros védést is bemutatott, ám a 86. percben Eppel Márton kísérleténél már ő is tehetetlen volt, így a kispestiek otthon tartották mindhárom pontot.