Labdarúgó NB I - Gól nélküli döntetlen a Ferencváros-Debrecen összecsapáson

Sport - 2017-05-14

A címvédő Ferencváros hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Debrecennel a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában szombaton.

OTP Bank Liga, 31. forduló:

Ferencváros-Debreceni VSC 0-0

-----------------------------

Groupama Aréna, 6596 néző, v.: Pintér

sárga lap: Lovrencsics (93.), illetve Osváth (65.)

Ferencváros:

------------

Dibusz - Dilaver, Nalepa, Leandro, Lovrencsics - Gera, Koch - Moutari (Hajnal, 79.), Bognár I. (Radó, 68.), Varga R. (Kundrák, 65.) - Böde

Debreceni VSC:

--------------

Danilovic - Osváth, Szatmári, Brkovic, Ferenczi - Tőzsér, Jovanovic - Feltscher (Mengolo, 65.), Holman (Suk, 88.), Könyves (Sekulic, 74.)- Handzic

A Ferencváros futballozott fölényben az első félidőben, de a Debrecen is felvállalta a támadásokat. A legnagyobb helyzetet is a vendégcsapat alakította ki, ám Lovrencsics hatalmasat mentett a gólvonalon.

A második játékrészben hasonlóképpen produkáltak a gárdák, mindkét oldalon több helyzet is kialakult, a támadók azonban minden lehetőséget elpuskáztak ezen az estén.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza