Labdarúgó NB I - Győzelmével megszerezte a harmadik helyet a Debrecen

Sport - 2019-05-19

A Debrecen hazai pályán 4-1-re legyőzte a Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, ezzel az Európa-liga-selejtezőt érő harmadik helyen végzett.

Veszélyes paksi támadásokkal kezdődött a mérkőzés, az első nagy helyzet a korábban Debrecenben játszó Könyves előtt adódott. A folytatásban négy perc alatt kétgólos előnyre tett szert a DVSC, majd a Paks szépítő találatát követően Szécsi a második gólját is megszerezte.

A második félidő elején büntetőből tovább növelte előnyét a hazai csapat, amely ezt követően kényelmesebb tempóra váltott, a paksiak pedig már nem sok veszélyt jelentettek a Loki kapujára.

A DVSC győzelmével a harmadik helyen végzett, és így indulhat az Európa-liga selejtezőjében. A debreceniek bronzérmét a találkozó utolsó perceiben vastapssal ünnepelte a közönség.

Gólöröm. Fotó:dvsc.hu

OTP Bank Liga, 33. forduló: Debreceni VSC-Paksi FC 4-1 (3-1)

Debrecen, 6000 néző, v: Erdős gólszerző: Szécsi (19., 33.), Bódi (23.), Tőzsér (52. - 11-esből), illetve Cseke (30.) sárga lap: Windecker (22.), Szabó J. (25.), Bartha (43.)

DVSC:

------ Kosicky - Bényei, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi - Bódi, Tőzsér, Haris, Varga K. (Jovanovic, 66.) - Szécsi (Takács, 84.), Zsóri (Damásdi, 46.)

Paks: Nagy G. – Kővári, Lenzsér, Fejes, Szabó J. – Cseke, Windecker (Kesztyűs, 76.), Papp (Egerszegi, 69.) – Könyves, Simon, Bartha (Remili, 69.