Labdarúgó NB I - Herczeg András maradt a Debrecen edzője

Sport - 2017-06-08

- A csapatot korábban, valamint az elmúlt idényben három mérkőzésen irányító Herczeg András maradt a Debreceni VSC labdarúgócsapatának vezetőedzője. A klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a szakmai stábot a felkészülés kezdetéig állítja össze a tréner.

Herczeg András a DVSC történetének legsikeresebb edzője. Először 1997 tavaszától másfél éven keresztül irányította a csapatot, 2004 novemberében pedig ismét leült a kispadra, hogy pályaedzőként segítse Supka Attila és Miroslav Beránek munkáját. Ebben az időszakban a hajdúságiak három bajnoki címet nyertek.

Miután Beránek 2007 decemberében bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg szerződését, a szakmai stáb élére Herczeg András került. Irányításával a DVSC két bajnoki címet, egy ezüstérmet, két Magyar Kupát, két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert, emellett bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, egy évvel később pedig az Európa Liga csoportkörébe.

A 60 éves szakember az elmúlt években a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetőjeként tevékenykedett, illetve az előző szezonban három mérkőzésen megbízott edzőként irányította a debrecenieket.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza