Kouemaha és Faggyas Milán is a Loki játékosa, Kerekes visszatért

Sport - 2007-06-22

A DVSC-TEVA az elmúlt napokban  három támadót is igazolt: visszajött Kerekes Zsombor, négy évre aláírt Dorge Kouemaha és Faggyas Milán személyében szerződtették a Diósgyőr ifjú tehetségét.

A 24. születésnapját a napokban ünneplő kameruni utánpótlás válogatott, egykori gólkirály Dorge Kouemaha 4 évre írt alá a Lokihoz.

A nagyszerű felépítésú csatár 13 gólt szerzett az elmúlt bajnokságban a Tatabánya együttesében. A Bányász-csapat anyagi gondjai miatt kényszerült legértékesebb játékosa eladására.

 

A most 18 éves Faggyas Milán még nem volt 17 éves, amikor a Honvéd elleni győztes meccsen bemutatkozhatott a Diósgyőr színeiben a Borsodi Ligában. A ballábas támadó az utánpótlás válogatottban rendre helyet kapott. Legutóbb az Ausztria elleni két U-18-as találkozó egyikén, áprilisban ő szerezte meg a vezetést a sógorok ellen.

 

Még egy brazil játékos debreceni próbaszerepléséről tájékoztat a klub honlapja. Eszerint a 17 éves Lucas Marcolini eredetileg az utánpótlás együttesnél jött volna számításba, ám olyannyira ügyesen mozgott, hogy a felnőtt kerethez csatlakozott. Az ifjú középpályás egyébként nem más, mint Leandro unokatestvére.