Loki: egy ötös a DVTK-nak

Sport - 2007-04-21

A labdarúgó Borsodi Liga 25. fordulójában a Diósgyőr hazai pályán szenvedett 5-1-es vereséget a Debrecentől.

 Jó iramú mérkőzést produkált kezdetben a két együttes, de a vendégek gyors gólja megtörte a  hazai rohamokat. Ezután hiába szorította be ellenfelét a Diósgyőr, azonban a Loki kontrái rendre gólveszélyesek voltak, például Sztojkov révén, a félidő derekán növelte is előnyét a címvédő.

Fotó: mlsz.hu

Ezt követően is lendületben maradt a hajdúsági csapat, így a szünetre már háromgólos előnnyel mehettek Dzsudzsákék.

 

A szünet után sem esett a találkozó színvonala, és a gyorsan szerzett hazai találat meghozta a DVTK játékosainak a lendületét. A szenzációs formában játszó Dzsudzsák azonban szinte tarthatatlan volt, és távoli lövésével újból semmissé tette a feltörő borsodi reményeket. A jó iramú találkozón az egykori debreceni focista, Csank János gárdája nem állt be védekezni, így a nézők egy igen élvezetes összecsapást láthattak, ahol a jobb erőkből álló bajnokcsapat megérdemelt sikert aratott.

Borsodi Liga, 25. forduló

Diósgyőri VTK – DVSC-TEVA 1-5 (0-3)

Diósgyőr, 4000 néző

Vezette: Szabó S. (Szalai Z., Butkai Zs.)

DVTK: Szalma – Farkas V., Rubint, Hegedűs Gy., Sadjo (Binder, 46.) – Sipeki, Vitelki (Faggyas, 79.), Katona, Foxi – Simon A. (Huszák, 57.), Douva

DVSC: Balogh J. – Bernáth, Komlósi, Mészáros N., Takács Z. – Kiss Z., Vukmir (Sándor T., 71.), Leandro, Dzsudzsák (Dombi, 74.) – Sidibe, Sztojkov (Thierry, 61.)

Gól: Simon A. (56.), illetve Dzsudzsák (8., 61.), Sztojkov (29.), Mészáros N. (38.), Sidibe (71.)

Sárga lap: Huszák (66.), illetve Leandro (26.)