Nem született gól az MTK otthonában

Sport - 2010-10-17

Az MTK otthonában lépett pályára a DVSC-TEVA az NB I 10. fordulójában.

 Fölényben futballozott a Loki, a játék többnyire az MTK térfelén folyt, ám veszélyes helyzetet nem tudtak a debreceniek kidolgozni. A hazaiak jól megszervezték védelmüket, amit nem nagyon tudtak a vendégek átjátszani.

Kontrázni próbáltak a fővárosiak, de nem sok sikerrel tették, így a kapuk nem forogtak veszélyben. Egészen a 25. percig, ekkor Laczkó ügyesen lerázta őrzőjét, majd középre adott, Szakály Péter előtt az utolsó pillanatban mentettek a kék-fehérek, de a második nagy lehetőség is a középpályás előtt adódott. A hazaiak csak egyszer, távolról veszélyeztettek.

 

Kettőt is cserélt Herczeg András a szünetben. Lejött Yannick és Coulibaly, helyettük beállt Kulcsár és Kabát. A játék képe nem sokat változott, továbbra is nagy fölényben futballozott a Loki, az MTK védekezni kényszerült. Több lehetőségü is volt a gólszerzésre, de egy alkalommal Malinauskasnak is nagyot kellett védenie. Gól nem született, így egy ponttal tudta gyarapítani pontjai számát a Loki.

 

Monicomp Liga, 10 forduló

MTK – DVSC-TEVA 0-0

 

Hidegkuti-stadion, 1000 néző. Vezette: Kassai (dr. Varga, Demeter)

MTK: Szatmári - Vukadinovics, Szekeres, Sütő (Kelemen 79.), Vadnai - Pátkai, Vukmir - Szabó Á. (Eppel 93.), Kanta, Könyves (Csiki 66.) - Tischler

DVSC: Malinauskas – Nagy Z., Simac, Mijadinoszki, Laczkó – Varga J., Kiss – Szakály (Szilágyi 69.), Czvitkovics, Yannick (Kulcsár 46.) – Coulibaly (Kabát 46.)

Sárga lap: Vukadinovics (44.), Tischler (53.), Sütő (61.), Varga (79.), Kiss Z. (91.), Simac (93.)