Nehéz helyzetben a Loki

Sport - 2017-05-21

Az éllovas Budapest Honvéd 5-2-re nyert Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 32., utolsó előtti fordulójában.A debreceniek vereségükkel nehéz helyzetből várhatják az utolsó fordulót, melyben a mögöttük 10. Diósgyőrhöz látogatnak, s Miskolcon legalább egy pontot kell szerezniük a biztos bentmaradáshoz.

Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, melyen a vendégek korán, már a negyedik percben megszerezték a vezetést. A DVSC a Könyves buktatásáért megítélt büntetővel rövid időn belül egyenlíthetett volna, ám Holman 11-esét Gróf kivédte. A Honvéd két remek akció végén még kétszer betalált az első félidőben, amelynek lefújását követően Danilovic saját csapattársával, Ferenczivel szólalkozott össze, a védőt nyakon is ragadta, ezért edzője a szünetben lecserélte. A második félidőben kényelmesebb tempóban játszott a Honvéd, míg a hazaiak mindent egy lapra feltéve támadtak, és sikerült egy gólra felzárkózniuk, sőt, akár egyenlíthettek is volna, ám nem jártak sikerrel. A hajrában aztán Eppel második találatával eldőlt a meccs, melynek ráadásában Koszta harmadik góljával állította be az 5-2-es végeredményt.

Az utolsó forduló dönt

OTP Bank Liga, 32. forduló: DVSC-Budapest Honvéd 2-5 (0-3)

------------------------------ Nagyerdei Stadion, 6328 néző, v.: Farkas Á. gólszerző: Jovanovic (59.), Suk (66.), illetve Koszta (4., 37., 90.), Eppel (24., 82.) sárga lap: Danilovic (45.), Suk (67.), Ferenczi (68.)

DVSC:

----- Danilovic (Verpecz 46.) - Osváth (Suk 61.), Szatmári, Brkovic, Ferenczi - Jovanovic, Tőzsér - Mengolo, Holman, Könyves (Filip 46.) - Handzic

Budapest Honvéd:

---------------- Gróf - Ikenne-King (Lovric 64.), Baráth, Kamber, Bobál - Koszta, Nagy G., Gazdag (Vasiljevic 62.), Holender - Eppel, Lanzafame (Hidi 60.)

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza