Nem játszhat a BL-visszavágón a Loki csapatkapitánya

Sport - 2009-08-22

Kiss Zoltán Szófiában megkapta második sárga lapját, ami azt jelenti, hogy kedden nem léphet pályára a Levszki elleni Bajnokok Ligája visszavágón. A Loki csapatkapitánya elmondta, maga sem érti, miért „büntette” a játékvezető lappal.

– Varga József ütközött a bolgár kapussal, úgy láttam, le is köpi – nyilatkozta Kiss Zoltán. – Azonnal odarohantam – akkor is így tettem volna, ha történetesen nem én viselem a csapatkapitányi karszalagot. Néhány másodperccel később már éreztem, hogy baj lesz, pedig a bíróhoz egy szót sem szóltam. Nyújtottam a kezem Petkov felé, de már késő volt.

 

Bernáth és Mohl felépült

 

A Szófiában megsérült Máté Péterre még vizsgálatok várnak.Egyelőre nem tudni, mennyire súlyos Máté Péter sérülése, akit Szófiában már a 15. percben le kellett cserélni, mert a térdét fájlalta. A játékosra még vizsgálatok várnak, pont diagnózis csak azt követően születik.

 Jó hír, hogy Bernáth Csaba és Mohl Dávid felépült, mindketten teljes értékű munkát végeznek. Bíró Péter és Dudu Omagbemi pedig egy hónap múlva csatlakozhat társaihoz.