Őszi bajnok a Loki!

Sport - 2011-11-05
A hivatalos őszi szezon utolsó mérkőzését a Haladás otthonában játszotta a DVSC-TEVA labdarúgócsapata. Mivel Bódi Ádám a hét elején sérüléssel bajlódott, ezért Kondás Elemér vezetőedző úgy döntött, hogy a fiatal középpályás a cserék között kap helyet, és így Rezes László került a kezdőcsapatba, míg az eltiltott Varga Józsefet Luis Ramos helyettesítette,

Nagy iramban kezdődött a találkozó, mindekét csapat támadólag lépett fel, és amelyik labdát szerzett, pillanatok előtt a kapu előtt termett. A hazaiak többet birtokolták a labdát, néha zavart okoztak a tizenhatosunknál. A 19. percben lőttünk először kapura, ekkor Rezes László labdája a jobb kapufa mellett ment el, ám a középpályás egy minutummal később egy szép támadás végén a kapuba fejelt, a passz Korhut Mihálytól érkezett. A gól után megtorpantak a szombathelyiek, míg mi sokkal magabiztosabban játszottunk, szinte folyamatosan nálunk volt a labda. Coulibaly növelhette volna az előnyt, és ha Szakály Péter ollózása bemegy, a forduló gólja lehetett volna, de a lécen landolt a labda. Csak a félidő végére találtak ismét magukra a hazaiak, de nem tudtak igazán kibontakozni.

 

A szünet után is megmaradt a DVSC-TEVA mezőnyfölénye, több nagy lehetőségünk is akadt, de egy-két próbálkozása a Haladásnak is volt. Az iram visszaesett, inkább a küzdelem dominált. Ahogy közeledtünk a végéhez, a szombathelyiek nagyobb fokozatra kapcsoltak, harcoltak az egyenlítésért, de nem jártak sikerrel, így a Loki megnyerte a mérkőzést, és őszi bajnok lett úgy, hogy egyszer sem kapott ki a szezonban!

 

OTP Bank Liga 15. forduló

Haladás – DVSC-TEVA 0-1 (0-1)

 

Szombathely, 6000 néző. Vezette: Szabó Zs. (Kispál R., Lémon)

Haladás: Rózsa – Schimmer (Skriba 46.), Guzmics, Korolvoszky, Sluka – Búrány, Rajos (Horváth 80.), Sipos – Kovács I. - Vujovics, Kenesei (Oross 68.)

DVSC: Novakovics – Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut – Szakály, Ramos, Bouadla(Nikolic 87.) - Kulcsár (Bódi 62.), Coulibaly, Rezes (Spitzmüller 76.)

Gól: 0-1 Rezes (20.)

Sárga lap: Nagy Z. (55.), Skriba (65.), Mészáros (66.), Kenesei (67.), Kovács I. (74.), Ramos (83.), Korolovszky (93.), Coulibaly (93.)