A pánikkormány tehetetlenségét mutatja, hogy mostanra már több mint 300 ezren fertőződtek meg koronavírussal Magyarországon

Ősszel Orbán Viktor még azt hazudta a magyaroknak, hogy "mindenkit meg fognak gyógyítani", hiszen "az egészségügy kapacitása szinte végtelen", és "teljes fegyverzetben" várjuk a második hullámot.

Azóta nem csak az derült ki, hogy a luxuskormány felkészülés helyett nyáron inkább jachtozott és helikopterezett az Adrián, de az is, hogy most a tömeges oltásra való felkészülést is megpróbálják elsunnyogni, miközben továbbra is Orbán hobbijaira és a Fidesz oligarcháinak osztogatnak tízmilliárdokat közpénzből naponta. Ennek következtében mostanra már több mint 300 ezren fertőződtek meg koronavírussal Magyarországon.

A Demokratikus Koalíció sokadszor és újra figyelmezteti a tehetetlen pánikkormányt, hogy az emberek élete nem játék! Ha már segíteni nem tudnak, legalább ne rontsanak a már így is siralmas járványhelyzeten! Életükben először kezdjenek el dolgozni, és legalább most, a karácsonyi ünnepek előtt teszteljék le ingyen azokat, akik ezt kérik, és ahogyan mi, európai magyarok ezt már hetek óta követeljük tőlük!

Barkóczi Balázs

szóvivő, DK

Kiadó: Demokratikus Koalíció

OS