Brit választások - Szakértő: nagy szerepe lesz a választáson az átszavazásoknak

Vélemény - 2017-06-08

Nagy szerepe lesz a csütörtöki, nagy-britanniai előrehozott parlamenti választáson annak, hogy hová szavaznak át a liberálisok és a függetlenségi pártiak (UKIP), illetve, hogy miként tudják mozgósítani a fiatalokat - mondta Kiss István, a Századvég Alapítvány vezető kutatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

Kiss István elmondta: a választás nemcsak arról szól, hogy a két nagy párt, a Konzervatív Párt, illetve a Munkáspárt mennyire népszerű, hanem arról is, hogy a két jelölt, Theresa May konzervatív párti miniszterelnök és Jeremy Corbyn, a Munkáspárt vezetője mennyire népszerű.

A szakértő felhívta a figyelmet arra, korábban egyértelmű volt, Theresa May a legnépszerűbb politikus az országban, de az elmúlt másfél hónapban nemcsak a pártok közötti különbség csökkent, hanem a két politikus közötti is. Theresa May továbbra is népszerűbb Jeremy Corbynnél, de míg May népszerűsége az elmúlt időben csökkent, ahogy a pártjáé is, Corbyn pedig - bár megítélése még mindig összességében negatív -, sokat tudott "visszahozni" - jegyezte meg.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza