DK: a magyar kormánynak nincsenek külpolitikai szövetségesei

Vélemény - 2017-12-04
wholesale inkjet photo paper wholesale inkjet paper inkjet photo paper manufacturers inkjet paper manufacturers cheap inkjet paper cheap inkjet photo paper

A DK szerint a magyar kormánynak immár nincsenek külpolitikai szövetségesei, mert mindenkivel összevész. Az ellenzéki párt külpolitikai kabinetjének vezetője erről hétfői sajtótájékoztatója után beszélt telefonon az MTI-nek.

Ara-Kovács Attila úgy vélekedett, az elmúlt napokban össztűz zúdult Orbán Viktor miniszterelnökre európai politikusok részéről, illetve az Egyesült Államok Republikánus Pártja felől is.

BuyAGift discount Simplybe free delivery Topman promo code 365ink Voucher Codes

Példaként említette, hogy Gianni Pittella, az Európai Parlament szociáldemokrata frakcióvezetője a magyar közmédiában támadta Orbánt, Mark Rutte liberális holland miniszterelnök pedig értetlenségének adott hangot, hogy mit keres a Fidesz az Európai Néppártban.

Ugyanakkor a "szövetségesnek hazudott" visegrádi négyek (V4) kormányainak egyike, a szlovák kormány EU- és NATO-párti kampányt indít. Rastislav Kácer, Szlovákia budapesti nagykövete pedig úgy nyilatkozott: nem hagyhatják, hogy azok "öljék meg a demokráciát", akik azzal érvelnek, hogy "nekünk csak más a nézőpontunk". Ezek nem más nézőpontok, hanem szélsőséges nézőpontok - idézte a diplomata szavait az ellenzéki politikus.

Arról is szólt: ezzel együtt megszűntek azok az illúziók is, amiket az Orbán-kormány a Trump-adminisztráció iránt táplált. Ennek egyik jele, hogy Radványi K. Miklós, az amerikai Republikánus Párt konzervatív, Trumphoz közeli agytrösztjének külpolitikai elemzője nyílt levélben frontális támadást intézett Orbán ellen. A többi közt a magyar kormányfő szemére veti, hogy megpróbálja rasszista, etnikai vonalak mentén megosztani az Európai Unió tagállamait, miközben látványosan nyitott Vlagyimir Putyin orosz elnök és Kína felé, annak érdekében, hogy igazolja saját politikáját - mondta Ara-Kovács Attila.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza