DK: újabb másfél milliárdot költött a kormány határon túli propagandára

Vélemény - 2018-01-11

A Demokratikus Koalíció szóvivője szerint a kormány újabb másfél milliárd forintot költött határon túli propagandára azzal, hogy egy erdélyi "fantomszervezetet" támogat.

Gréczy Zsolt csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a "fantomszervezet" - sajtóhír szerint az Erdélyi Médiatér Egyesület - a hagyományos erdélyi magyar sajtót megkerülve fog a Fidesz mellett kampányolni.

A miniszterelnök a Magyarországon élők feje fölött, a határainkon kívül akarja megszavaztatni, hogy mi történjen a határainkon belül, ez pedig a magyar adófizetők nyílt elárulása - jelentette ki. Amennyiben a DK és a Szolidaritás szövetsége kerül kormányra, el fogják venni a határon túli magyarok szavazati jogát, mert csak azé lehet a döntés, aki viseli is annak következményét - hangsúlyozta korábban már többször is megfogalmazott álláspontjukat.

Egy kérdésre válaszolva hangsúlyozta, a DK nem fogadja el az Állami Számvevőszék által rájuk kirótt bírságot, és abból egyetlen fillért sem fizetnek b

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza