Észak-koreai válság - Amerika kezében a helyzet megoldásának a kulcsa

Vélemény - 2017-09-05
best inkjet paper online inkjet paper cheap inkjet paper inkjet photo paper

Mivel az ENSZ intézkedései hatástalanok Észak-Koreával szemben, az Egyesült Államok kezében a helyzet megoldásának a kulcsa - jelentette ki Frank Tibor Amerika-szakértő kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.

Amerikának ugyanakkor figyelembe kell vennie más nagyhatalmak érdekeit, hiszen Kína és Oroszország is közvetlen szomszédja Észak-Koreának, Dél Korea pedig közvetlenül érintett a válságban - közölte a kutató.

Atomhatalmak a világban (2017)

Gondot jelent az is, hogy Trump elnök sokszor nem megfontoltan, hanem inkább impulzívan dönt, vagyis nem biztos, hogy kellő gondossággal fog cselekedni miután már a kontinentális Amerikát elérő, nukleáris töltettel felszerelt rakéták állnak az észak-koreai rezsim rendelkezésére - mondta.

Arról is szólt: napirenden van 750 ezer ember státuszának megváltoztatása, azoké, akik még szüleikkel, gyerekként érkeztek illegálisan az Egyesült Államokba. Azóta ott tanultak, dolgoznak, elmúltak harmincévesek és integrálódtak. Obama elnök védettséget biztosított nekik, ám Trump egyik kampányígérete volt a csoport kiutasítása.

Népszerűségvesztése miatt Trump most igyekszik teljesíteni a kampányígéreteit, hiszen a következő választáson a kongresszus republikánus többségének megőrzése a tét - mondta Frank Tibor.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza