Európai Bizottság: biztos sikerül megőrizni a stabilitást Németországban

Vélemény - 2017-11-20

Az Európai Bizottság biztos abban, hogy a koalíciós tárgyalások összeomlása ellenére sikerül megőrizni a stabilitást és a folytonosságot Németországban - jelentette ki hétfőn a brüsszeli testület szóvivője.

"Biztosak vagyunk abban, hogy a német alkotmány biztosítja a stabilitás és a folytonosság alapját, amely a német politika védjegye" - közölte Margarítisz Szkínász újságírói kérdésre válaszolva.

Halbe Zijlstra holland külügyminiszter ugyanakkor azon véleményének adott hangot hétfőn Brüsszelben, hogy a kormányalakítási tárgyalások összeomlása "rossz hírt jelent Európa számára".

"Németország rendkívül befolyásos az EU-n belül, márpedig nagyon nehéz lesz állást foglalniuk bizonyos fontos kérdésekben, ameddig nincs kormányuk" - mondta.

A tárcavezető szerint a "legrosszabb forgatókönyv" az lenne, ha új választásokat írnának ki.

A CDU/CSU jobbközép pártszövetség, a liberális FDP és a Zöldek első közös kormányának megalakításáról szóló egyeztetések vasárnap este fulladtak kudarcba, mivel az FDP kivonult a tárgyalásokról.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza