Jobbik: történelmi küzdelem indult a magasabb munkabérekért

Vélemény - 2017-05-28

A Jobbik szerint történelmi küzdelem indult a magasabb bérekért és versenyképesebb magyar vállalkozásokért a párt béruniós kezdeményezésével.

Gyöngyösi Márton, a párt országgyűlési képviselője szombati sajtótájékoztatóján azt mondta, a kezdeményezéssel elindulhat egy társadalmi párbeszéd, azért, hogy mindenki a szülőföldjén tudjon boldogulni. Véleménye szerint az elmúlt 27 évben kormányzó politikai elit felelőssége, hogy ma egy magyar fiatalnak az elszegényedés és az elvándorlás között kell választania.

A béruniós kezdeményezést Gyöngyösi Márton szerint a baloldal megpróbálja elhallgatni, a kormánypárt pedig a fizetett szakértőkkel irreálisnak, nem megvalósíthatónak igyekszik beállítani a kérdést.

Hozzátette, számtalan félreértés van a javaslattal kapcsolatban, nem igaz, hogy ezzel Brüsszelnek adnak át jogköröket, hanem a kohéziós politikát szeretnék megreformálni. Közölte továbbá: nem igaz, és senki nem állította, hogy a javaslat elfogadásával egyik napról a másikra megemelhetőek lennének a magyar bérek

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza